E-Fulfilment

Waarom E-fulfilment via MCS? Wij zijn er van overtuigd dat uitbesteden zeker de moeite waard is in een markt die volop in beweging is en de komende tijd nog harder in beweging zal zijn. Dat betekent voor u en voor ons een sterk wisselend landschap als het gaat om het moment, de locatie en de snelheid van levering. De consument zal meer en meer een belangrijke stem hierin hebben. Betekent constant kunnen schakelen met de openingstijden van uw webshop, aansluiten van veel vervoerders, inrichting van uw productie e.a. processen die op u afkomen.  Voor u het weet bent u meer de dagelijkse gang aan het managen voor uw BtoC orders dan te doen waar u goed in bent.

Wij denken dagelijks in deze oplossingen en willen u als snel groeiende organisatie in en rond om de B2C markt graag snelle en handzame oplossingen aanbieden. Dat beperkt zich uiteraard niet alleen tot Nederland. Wij beschikken dan ook over Internationale propositie  voor alle EU landen als ook een world wide levering.

Binnen 24 uur

Al uw bestellingen worden tot 22.00 uur verwerkt en nog dezelfde dag verstuurd. België en Duitsland hebben op dit moment een cut off tijd van 20.00 uur maar ook hier kijken we uiteraard naar de mogelijkheden dit uit te breiden naar 22.00 of zelfs 23.00 uur. Maar ook kijken wij met u naar de optimale mix aangaande uw verzendingen en hebben zeer scherpe verzendtarieven met onze belangrijkste partners af kunnen spreken waar ook u van kunt profiteren. Heeft u bijvoorbeeld low value producten met een grote omloopsnelheid denk dan ook eens  aan een non track&trace oplossing.

Vraagtekens betreffende de koppeling met uw platform? MCS beschikt inmiddels over de meeste plug-ins met als bekendste: Magento, Drupal, etc.

  • Cutt-off tijd NL 22.00 uur
  • World wide shipping opties
  • Lokaal contract voor Duitsland met DHL
  • 72 uurs levering voor heel Europa

Goederen ontvangst

Order pick & pack

Verzending

Voorraadbeheer

Retourverwerking