E-Fulfilment

Waarom E-fulfilment via MCS? Wel, omdat een gespecialiseerd bedrijf zich op ieder moment kan aanpassen aan een markt die volop in beweging is en die de komende tijd nog meer in beweging zal zijn. Dit betekent voor u en voor ons dat de omstandigheden sterk kunnen wisselen als het gaat om het moment, de gewenste snelheid alsook de verschillende mogelijkheden van levering. Uw klanten zullen daar meer en meer een belangrijke stem in krijgen. Dit leidt onvermijdelijk tot voortdurend aanpassen van de openingstijden van uw webshop, het schakelen van meer vervoerders, het veranderen van productiemethodes en andere processen. Kortom, voordat u het beseft bent u meer bezig met de dagelijkse verwerking van uw ‘business-to-consumer’ orders, dan met de gang van zaken van uw bedrijf als geheel.

Wij houden ons dagelijks hiermee bezig en willen u helpen uw groei te bevorderen in en rondom de B-to-C markt. We bieden u graag snelle en handzame oplossingen aan. Dit beperkt zich uiteraard niet tot Nederland. We beschikken over een internationale propositie voor alle EU-landen maar ook voor ‘worldwide’ levering.

Binnen 24 uur

Al uw bestellingen worden tot 23.00 uur verwerkt en nog dezelfde dag verstuurd voor onze lokale markten, Nederland en België.

We kijken uit naar de optimale mix voor wat betreft de verzendingen voor onze opdrachtgevers. We hebben zeer scherpe verzendtarieven kunnen afspreken met onze belangrijkste vervoerderspartners, daarvan kunt u ook profiteren. Hebt u bijvoorbeeld ‘low value’ producten met een grote omloopsnelheid, denk dan ook eens aan een ‘non track & trace’ oplossing.

Hebt u vragen met betrekking tot de vereiste koppelingen? MCS beschikt over de meeste plug-ins, zoals Magento, Drupal, enz.

  • Cutt-off tijd NL 23.00 uur
  • Worldwide shipping opties
  • Vervoerscontract voor Duitsland met DHL
  • 72-uurs levering voor heel Europa

Goederen ontvangst

Order pick & pack

Verzending

Voorraadbeheer

Retourenverwerking